Tidigare uppdrag

Våra case

Advokatbyrå lyckades skräddarsy sina erbjudanden till olika segment

Med hjälp av skillbranding hjälpte vi en advokatbyrå att nå sina ambitiösa mål. Hemligheten var att hitta nya principer för kundsegmentering, samt att utarbeta skräddarsydd förtroendeingivande kommunikation för varje segment.

Läs mer

Så undvek den nya marknadsledningen att komma i konflikt med de gamla experterna

Den nya marknadsledningen hotade komma i konflikt med de gamla experterna. Vi såg till att skapa nya verktyg och processer för att ledningen skulle kunna genomföra sina mål utan motstånd i organisationen.

Läs mer

Processen banade vägen för nytt ledarskap inom organisationen

Med vår hjälp kunde ett växande teknikföretag identifiera vilka av medarbetarna som var motiverade och lämpade att ta ett större ansvar. Dessa kunde under processens gång lotsast mot mer ansvarsfyllda positioner.

Läs mer

Expansionsstrategi med förvärv av små företag

En stor organisation inom service, underhåll och installation hade en ambitiös expansionsstrategi att förvärva små företag. De förvärvade företagen skulle var framgångsrika, lokalt rotade och ha en stark kundbas. Företagen styrdes oftast av de servicetekniker som en gång grundat dem.

Läs mer

En långsiktig hållbar kommunikationsstrategi mot finansmarknaden

Efter sin börsintroduktion hade ett företag med en innovativ produkt mött en nedgång i lagervärdet. Företaget behövde ytterligare kapital och ville arbeta för en långsiktigt hållbar ökning av aktievärdet.

Läs mer